Spaarmoeder!

Welkom op het Blog van Spaarmoeder! Dit is een voortzetting van Spaarmoeder.blogspot.nl

Prik

Leave a comment

Vanochtend was het ineens zover. Ik had net in vergadering tegen mijn collega´s gezegd dat ik benieuwd was wanneer ik aan de beurt kwam. Tegen het einde van de vergadering kwam er de melding dat door alle mensen die in 1978 en 1979 zijn geboren vanaf 11.30 uur een afspraak gemaakt kon worden voor een vaccinatie.

Het was nog net niet zo laat toen ik het al probeerde. Maar ik moest toch echt nog twee minuten wachten. Het inloggen etc. was zo gepiept. Over 5 dagen mag ik al, weliswaar een paar plaatsen verderop, maar ik vind het prima. En dan in juli weer. Het is bijna gek dat straks na de zomer de wereld weer op een andere manier rustig zou kunnen zijn.

Ondertussen is het nog zo´n week of 5 tot aan de zomervakantie. Volgende week begint het thuistesten voor puberzoon. Puberdochter hoeft nog niet en vreesde zo voor na de zomer, wanneer zij ook op de middelbare zit. En nu, nu hoorde zij de berichten dat alles ook weer normaal kan zijn. Ze huppelde vanmiddag op het paadje aan de zijkant van het huis, toen de hond door haar werd uitgelaten.

Author: Spaarmoeder

Welkom op het blog van Spaarmoeder. Ik ben inmiddels 41 jaar en geniet van als het geks en liefs dat zoon (12) en dochter (11) me brengen. We proberen samen zoveel mogelijk te genieten van al het mooie en goede dat op ons pad komt. Met vallen en opstaan proberen we bewuste keuzes te maken in ons doen en laten. Leuk dat je meeleest! Mijn oude blog op Blogger geeft nog nieuwe verhalen weer, maar uiteindelijk ga ik over op Wordpress.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s