Spaarmoeder!

Welkom op het Blog van Spaarmoeder! Dit is een voortzetting van Spaarmoeder.blogspot.nl

Gelukkig nieuwjaar!

2 Comments

Via deze weg de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst! Dat 2024 voor ons allen maar een jaar mag worden van vrede, respect, gezondheid, liefde en geluk!

Het is alweer een tijd geleden dat er wat geplaatst is. Het was het afgelopen half jaar dan ook bizar druk door een wissel van baan, een kind dat struikelde over een stoepje en haar elleboog brak, het overlijden van dierbaren, enz.,enz.

Een nieuw jaar voelt als een nieuwe start en zo is het dan ook. Je mag steeds weer opnieuw beginnen. Dat hoeft niet eens vanaf 1 jnauari te zijn…maar toch.

Heb ik goede voornemens? Ja. Na zo’n drukke periode merkte ik dat ik best wat meer tijd voor mezelf mag nemen. En dat ga ik dan ook meer doen, net als weer opnieuw kijken hoe mijn uitgavenpatroon de laatste tijd was en wat daaraan te verbeteren valt…..een voortdurend proces.

Een mooie boekentip (nee, geen aandelen) is “Geld gaat nooit over geld” van Raymundo Resink. Een beetje in de trant van “De meeste mensen deugen” van Rutger Bregman. Maar dan is het niet alleen een boek dat tot het denken zet, maar ook tot het ècht gaan doen. Bewustworden van je onbewuste overtuigingen die in onze manier van leven zijn geslopen.

En verder zijn we aan het kijken wat we in de vakanties gaan doen. Naast vooral niets doen 🙂

Author: Spaarmoeder!

Welkom op het blog van Spaarmoeder. Ik ben inmiddels 42 jaar en geniet van als het geks en liefs dat zoon (12) en dochter (11) me brengen. We proberen samen zoveel mogelijk te genieten van al het mooie en goede dat op ons pad komt. Met vallen en opstaan proberen we bewuste keuzes te maken in ons doen en laten. Leuk dat je meeleest! Mijn oude blog op Blogger geeft nog nieuwe verhalen weer, maar uiteindelijk ga ik over op Wordpress.

2 thoughts on “Gelukkig nieuwjaar!

  1. Voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar, ik hoop dat je een beetje rust vind na een drukke periode. Succes.

  2. Jij ook gelukkig nieuwjaar en een fijn en in goede gezondheid 2024!

    Groetjes,

    Michael.

Leave a comment